keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kynttiläasetelmia

Jos tässä musertavassa pimeydessä on jotain hyvää, se on se, että kynttilöiden valo näyttää erityisen ihanalta. Itse viihdyn iltaisin kotona hämärässä monien kynttilöiden valossa. Kynttiläasetelmia löytyykin kotoa jos jonkinlaisia.


 Bambi-asetelman bambi on ostettu Tigeristä, kynttiläkippona on punainen Kivi-tuikku, jonka juurella kukka-asetelmiin tarkoitettuja kärpässieniä. Tonttu on vanhaa perua, lahjapaketit kuusenkoristeita ja kuusi on oikeasti kynttilä.
Puinen kynttelikkö on kirpputorilöytö.


Tämän ihanan lyhdyn sain tuparilahjaksi muutama vuosi sitten ystäviltä. Joulun alla laitan aina lyhtyyn palloja ja punaisen kynttilän.


Kärpässienikuppi taitaa oikeasti olla kärpässienipallin jalka. Löysin sen kirpputorilta ja pakkohan se oli ostaa, sillä rakastan kärpässieniä. Koska jalka on puuta, se ei sinällään ole paloturvallinen, joten tuikku on vihreässä Kivi-lyhdyssä.
Tämä kynttilälyhty on ostettu sellaisenaan Finnmarin myymälästä.

 

 Tuikkukirkko ja metalliset kruunutuikkukupit ovat kaikki kirppislöytöjä. Vasemmanpuoleiset kärpässienet ovat myös kynttilöitä, mutta en raaski niitä polttaa :) Tämä Pentikin muutama vuosi sitten joulumallistossa ollut Karpalo-tarjotin on yksi suosikkikynttiläalustoistani, koska siihen menee kynttilöitä monta.

Ulkoakin löytyy lyhtyjä jos jonkinmoista.
 Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kynttilät on ihania. =) Minullakin on muutama kynttiläasetelma tulossa joulublogin joulukalenteriin ;) Tosi kivoja ideoita sinulla, nuo lyhdyt on hurmaavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kynttilät tuovat kyllä kaivattua piristystä tänne harmauden keskelle. Meillä ei tosiaan enää ole luntakaan, nuo lumikuvat ovat vanhoja.

   Poista
 2. Ihania asetelmia ja kynttilöitä! <3 Meilläkin leivinuunin reunalla palaa kynttilät iltaisin. Se on ainoa paikka, minne kissa ei varmasti pääse. Muuten poltettaisiin enemmänkin kynttilöitä. Ne on niin ihanan tunnelmallisia. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana fiilis tarttui näistä lämpöisistä kuvista.Kynttilän valo herkistää tänä pimeenä aikana

  VastaaPoista