maanantai 4. marraskuuta 2019

Ikean ja kumppaneiden joulua

Viime viikon sunnuntaina (ei siis eilen, vaan jo viikko sitten) kävimme siskoni kanssa pyörähtämässä Ikeassa katsomassa joulutarjontaa. Siellähän olikin vaikka mitä ihanaa! Tässä vähän kuvamaistiaisia:
Myös tavaratalon mallihuoneissa oli jo joulu esillä:Mutta siis huolimatta kaikista näistä ihanuuksista mukaani tarttui joulutavaroista vain kaksi keittiöpyyhettä! (Ja niistäkään en ole muistanut ottaa kuvaa...) Olen tehnyt päätöksen vähentää kaiken tarpeettoman krääsän ostamista ja siksi saalis oli näin laiha.

Takaisintulomatkalla poikkesimme Ideaparkiin ja siellä oli H&M Homessa myös ihanasti joulu esillä. Rakastuin näihin vihreä-kultasävyisiin tähtiastioihin oitis:

Mutta koska astiat pursuavat jo jouluastioita, nämä jäivät ostamatta. Samaa kuosia oli myös ihania tyynynpäällisiä:
Mutta koska kotoa löytyy jo riittävästi jouluisia tyynynpäällisiä, nämäkin jäivät kauppaan. Ihanista koristeistakaan en kotiuttanut mitään:
Prismaankin oli tullut jo joulu lokakuun loppupuolella, tässä muutama poiminta:

Piparkakkumuottivalot ovat niin hauskat! Olen joskus harkinnut tekeväni tällaiset itse vanhoista piparimuoteista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Mutta ehkä vielä joskus, joten nämäkin jäivät kauppaan.
Jos kaapeissa olisi enemmän tilaa, olisi oma juomapullo joulunajalle kyllä ihana!


Tätä ihanaa valkoista, hopeisin kimalletähdin koristeltua kuusenalusmattoa harkitsin hetken ihan tosissani, mutta sitten totesin, että minulla on jo ihan hyvä kuusenalusmatto. Joten en ostanut sitäkään.

Olen iloinen, että olen pysynyt lujana! Jouluun liittyy niin paljon kaikkea tarpeetonta krääsää. Toisaalta, kauniit koristeet tuovat myös joulun tunnelmaa. Mutta minulta löytyy niitä entuudestaan jo niin paljon, että on ihan hyvä hillitä vähän kulutusta.

Olin viime viikon siis kesälomalla, ja vaikka tarkoitus oli tehdä kaikkea ihanaa jouluista, vei pihan raivaus syyskuntoon suurimman osan ajastani, ja siksi tämä postauskin tulee näin jälkijunassa. Joitain joulujuttuja tuli sentään tehtyä, niistä lisää myöhemmin. Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille!

3 kommenttia:

  1. Johan tuollasten Näkeminenkin tuo kivasti joulumielen, vaikka ei ostaiskaan mitään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä, se joulu on ovella pikemmin kuin uskookaan :)

    VastaaPoista