torstai 24. lokakuuta 2019

Taistelua kaamosta vastaan

Kelloja siirretään sunnuntaina ja totta puhuen se ahdistaa. Se vähäinen päivänvalo, jota on työpäivinä pystyny näkemään, katoaa kokonaan. Toimistotyötä arkisin klo 8-16 tekevän ei tarvitse enää sunnuntain jälkeen auringon näkemisestä haaveilla, paitsi jos joskus viikonloppuna sattuu paistamaan. Sekin on epätodennäköistä.

Päätin alkaa taistelemaan kaamosta vastaan oikein tosissani ja virittelin makuuhuoneen ikkunaan valotähden. Se on vaaleanpunainen, joten se ei ole niin superjouluinen.

Ajastin tähden syttymään pimeän tullen ja sammumaan nukkumaanmenon aikaan, mutta syttymään hetkeksi aamulla juuri ennen kuin pitäisi herätä. Näin se toimii samalla myös herätysvalona, on ihan pikkuisen helpompi saada itsensä sängystä ylös aamulla.

Kärkkäiseltä tilasin vielä yhden ihanan Lena Furbergin Hevoset -joulumukin, kun niitä oli sinne tullut. (Samalla tilasin pari lahjaa, mutta niitä en voi tässä paljastaa!)
Muki pääsee aikaisemmin ostamieni joukkoon ja ihan taatusti käyttöön! Jostain syystä en ole muuten vielä avannut glögikautta, mutta jouluteetä olen nauttinut jo ahkerasti.

Perjantaina minulla alkaakin kesäloma! Lomailla en jouda kuin viikon, mutta aion kyllä nauttia siitä ja vähän ehkä tehdä joulujuttujakin, kun toivottavasti on aikaa! Ainakin olisi viikonloppuna tarkoitus käydä katsastamassa Ikean joulua.

Maanantaina muuten tulee Lidliin myyntiin ihania jouluisia kynnysmattoja:
Itse ajattelin jonkun noista käydä hakemassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti