torstai 3. lokakuuta 2019

Jouluelokuva: Mutta mitä tapahtui Joulupukille? 2

(The Santa Clause 2)

Viime viikonloppuna tuli katsottua vuoden toinen jouluelokuva. Ensimmäinen oli Mutta mitä tapahtui Joulupukille?  Ykkösosa siis. Tämä kakkososa on siis luonnollisestikin jatkoa ensimmäiselle.

Ykkös- ja kakkososien tekemisen välillä on vierähtänyt 8 vuotta ja tänä aikana Scott Calvinista on tullut kaikkien aikojen paras joulupukki. Hän on kuitenkin vaarassa joutua syrjäytetyksi tehtävästään, ellei hän löydä rinnalleen Joulumuoria. Kaiken lisäksi Scottin poika on joutunut tuhmien listalle. Soppa on valmis!

Kyllähän kakkososassa vähän haisee se, että se on tehty rahan toivossa, mutta kyllä sen avulla jonkinlaiseen joulutunnelmaan pääsee. Ei ole ykkösosan veroinen eikä pääse omaan jouluelokuvieni top kymppiin, mutta paljon huonompiakin olen nähnyt! Parempiakin tosin on rutkasti.

Oman leffani olen löytänyt kirpparilta DVD:nä, enkä löytänyt tätä ainakaan Netflixistä. Mutta ilokseni voin todeta, että Grinch on tehnyt paluun Netflixiin! Se on oma suosikkijouluelokuvani heti Yksin kotona ykkösen ja kakkosen jälkeen. Netflixiin ei ole vielä tullut tälle vuodelle uusia jouluelokuvia, mutta toivottavasti jotain olisi tulossa. Jos Netflixistä kaipaa katsottavaksi jouluelokuvia, suositukseni saavat Grinchin lisäksi Christmas Chronicles sekä iki-ihana Elf!

Onko sinulla luottojouluelokuvia, joiden pariin palaat joka vuosi?

2 kommenttia:

  1. Grinchin ajattelin minäkin katsella uudelleen tänä vuonna, katselin sen viime tai toissa jouluna ensimmäisen kerran ja se oli kyllä hauska:) Christmas Chronicles jäi viime vuonna katsomatta, joten sen voisi myös ottaa ohjelmistoon. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Christmas Chronicles oli kyllä katsomisen arvoinen :)

      Poista