maanantai 30. syyskuuta 2019

Ekat "kausivalot" viritetty!

Kävipä sitten niin, että callunoita pihalle laittaessani tuli laitettua jo ensimmäiset joul...siis kausivalot! Yleensä olen pyrkinyt odottamaan lokakuun puolelle, mutta viime viikolla iski inspiraatio.


Siirsin kuistilta ruukusta ensin pelargoniat sisään talvehtimaan ja laitoin callunat tilalle. Halusin kuitenkin vielä vähän piristää pimeää kuistia valoilla, joten laitoin callunoiden sekaan viime vuonna Tokmannilta ostamani paristokäyttöiset valot.

Ehkä on jonkun mielestä vielä turhan aikaista, mutta nämä valot ulko-oven vieressä piristävät itseäni niin paljon kun tulen pimeällä kotiin!

Nuo paristokäyttöiset valot ulkokäyttöön ovat muuten ihan mielettömän kätevät! Ei tarvitse murehtia pistokkeiden perään. Itsellänikin on pihalla todella huonosti pistokkeita, joten tykkään käyttää paristokäyttöisiä valoja. Ostin näitä joulun jälkeen alennuksesta vielä muutamat lisääkin. Käytän näissä uudelleen ladattavia paristoja, joita olen ostanut Clas Ohlsonilta ja Lidlistä, joten näiden käyttö ei ole edes erityisen epäekologista. Muutaman viikon päästä virittelen nämä valot myös paviljonkiin!

Olen jo katsellut pari jouluelokuvaakin ja kovasti odottelen, että Netflixiin ilmestyisi uusia. Odottelen myös että lähi-Prismaan tulisi joulukarkit! Citymarketissa näytti niitä jo olevan, mutta en jaksanut asiasta tähden mennä sinne.

Pihan toinen kanerva-asetelma saisi keskellensä kynttilän. Vähän elävääkin valoa pihalle!

Syyskuun viimeinen päivä on meillä muuten aina juhlapäivä, sillä silloin on ihanan Emman synttärit!

Pemsteri-Monsteri täyttää tänään kuusi vuotta. Paljon onnea rakas ihana Emma! Tänään onkin illalla luvassa jauhelihakakkua.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti