tiistai 22. lokakuuta 2019

Jouluelokuva: Miss Me This Christmas

Luulin, että Angels in the Snow olisi Netflixin surkein jouluelokuva, mutta sitten katsoin Miss Me This Christmasin. Elokuvassa jouluna naimisiin mennyt pariskunta päättää erota ja lopun varmaan arvaattekin.


Tässä elokuvassa ei toimi oikein mikään. Ei juoni, ei musiikki, ei koristelut, ei miljöö. Eikä näyttelijät. Kyse ei ole edes siitä, että näyttelijät olisivat huonoja, vaan siitä, että he eivät sovi osiinsa eivätkä toistensa kanssa yhteen.

Jouluelokuvissahan juoni on usein se heikoin lenkki, usein ne toistavat samaa kaavaa, varsinkin jos ovat romanttisia hömppäleffoja. Mutta usein huonohkoistakin jouluelokuvista pääsee jonkinlaiseen tunnelmaan, jos miljöö, koristelut ja edes musiikki ovat kohdallaan. Tässä elokuvassa ei ollut mikään näistä kohdallaan ja tunnelma oli yksinkertaisesti käsittämättömän kolkko. Jaksoin katsoa tämän loppuun ainoastaan siksi, että olin todella väsynyt enkä jaksanut edes selata Netflixiä löytääkseni parempaa katsottavaa.

Jos tykkäät huonoista joululeffoista, katso, jos et, skippaa! Itse luulen joutuvani katsomaan tämän perään jonkun kunnon joululeffan, kuten Grinchin tai Yksin kotona, niin huono tämä oli.

2 kommenttia:

  1. Yritin itsekin katsoa tuon leffan. Yritykseksi todella jäi, selvisin ehkä vartin ja sitten oli pakko lopettaa. Joulun perintö ja ja The Spirit of Christmas sen sijaan olivat ylättävän toimivia jouluhömppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaksi ovatkin ihan mukiinmeneviä :) Ja omasta mielestäni ihan hyvä hömppä Netflixistä on myös A Wish For Christmas :)

      Poista