perjantai 8. marraskuuta 2019

Netflix- elokuvasuositus viikonlopulle: Joulusafari

(Holiday in the Wild)

Joulusafaria tähdittää Sinkkuelämäästä tuttu Charlotte eli Kristin Davis. Tällä kertaa Davis on Kate, jonka aviomies jättää hänet syksyllä, kun heidän ainoa lapsensa lähtee collegeen. Katella on romanttinen Afrikan matka varattuna, joten hän päättää lähteä sinne yksin.


Joulusafari ei ole ihan se perinteisin jouluelokuva, vaikka sen juonen pääpiirteet ovatkin melko ennalta-arvattavissa ja samankaltaiset kuin 95 % jouluelokuvista. Mutta elokuvassa ei ole perinteistä lumista joulumaisemaa, ei joulupukkia, eikä poroja. Mutta norsuja siinä on!

Tämä ei ehkä pääse ihan jouluelokuvien top kymppiin itselläni, mutta tykkäsin tästä kuitenkin! Tämä on ihan hyvän mielen leffa näin joulukauden alkuun, mutta pahimpaan joulunälkään tästä ei ehkä ole tyydyttäjäksi! Kolme ja puoli joulutähteä viidestä tälle kuitenkin! Suosittelen, jos kaikki huippuleffat (Grinch, Elf, Holiday, Christmas Chronicles...) on Netflixistä jo katsottu.

Netflixiin näkyi tänään ilmestyneen myös uusi elokuva Let It Snow. Todennäköisesti se tulee tänä viikonloppuna jo katsottua :) Vähän tekisi mieli lähteä myös elokuviin katsomaan Emilia Clarken (GOTin Daenerys) tähdittämä Last Christmas, mutta en usko sitä sentään saavani aikaiseksi.

Ihanaa viikonloppua jouluelokuvien parissa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Katsoin tämän pari päivää sitten. En edes etsinyt varsinaisesti joululeffaa, mutta kannatti tämä katsoa. Oikein kiva arkipäivän piristys. :) Ja ehkä huomenna isänpäivän kunniaksi toinen joululeffa. :)

  VastaaPoista
 2. Ois kiva joku katsella, ei kyllä ole Netflixiä, mutta näkyyhän niitä muualtakin. Jotenkin ei nyt nämä lauantain tv ohjelmat viehätä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on osa jouluelokuvista vielä ihan DVD:llä, kaikkia kun ei löydy suoratoistopalveluista eikä minulla muuta suoratoistopalvelua olekaan kuin Netflix :)

   Poista