tiistai 12. marraskuuta 2019

It's a marshmallow world in the winter

Perjantaina satoi ensilumi vihdoin meillekin. Sitä ei tullut kuin muutama sentti, mutta kaikki oli niin kaunista!Oli myös niin paljon valoisampaa, kun oli lunta! Mutta lauantain tullen lumisade muuttui vedeksi ja kaikki olikin taas harmaan ja mustan sävyjä. Sunnuntaina vettä satoi kuin saavista kaatamalla.

Eilen maanantaina satoi taas sentin verran lumena, mutta tälle päivälle on luvattu jo plusasteita ja loppuviikolla mittarin pitäisi kavuta jopa kymmeneen lämpöasteeseen. Ilmastonmuutos on pop!... Not!

Koiratkaan eivät sateessa viihdy, sadepäivänä voiton vie kyllä sohva tai oma punkka! Onneksi on koiria, jotka on yhtä sokerista tehty kuin itsekin, eikä tarvitse väkisin lähteä kaatosateeseen lenkille :)

Huolimatta kurjasta kelistä olen yrittänyt pitää joulunodotusfiilistä yllä, ja olenkin katsellut ahkerasti jouluelokuvia. Yksin kotona osat yksi ja kaksi on jo katsottu, samoin Netflixistä erinäisiä joululeffoja.

Ja mikä sopisikaan paremmin joululeffan kaveriksi, kuin tämä ultimaattinen joulumässy!

Tämän vuoden ensimmäinen joululehtikin, Kaikkien aikojen joulu, kolahti postiluukusta jo pari viikkoa sitten. Olen sen alkupäätä lueskellut siemaillen joulukahvia, mutta vieläkään en ole saanut lehteä luettua loppuun asti!

Mielestäni tuo lehden kansikuva ei tänä vuonna näytä kauhean kutsuvalta, onko joku samaa mieltä? Ihan kivoja juttuja siellä on sisäsivuilla kuitenkin ollut. Ekojoulustakin on tehty juttu, sillä se on nyt niin trendikästä olla ekologinen!


Tarkan markan vartijan DIY-joulukahviin löydät muuten reseptin täältä!

Muutamat joululahjatkin tuli viikonloppuna tilattua. Kohta voi pikku hiljaa jo alkaa laittamaan kotia enemmän joulukuntoon! Kyllä se joulu sieltä vielä tulee!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mun silmät näki vain tuon jouluherkun :D Nam...täälläkin ekat lahjat hankittu ja joulutähti loistaa jo ikkunassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jouluherkku on kyllä niin hyvää että kuola valuu sitä katsoessakin! :D

      Poista