tiistai 27. marraskuuta 2018

Joulufiilistä olohuoneeseen

 Vihdoin ehdin viikonloppuna laittaa vähän joulufiilistä olohuoneeseen! Vahdoin jouluverhot, tyynyihin jouluiset päälliset sekä laitoin tähden ikkunaan.
Ensimmäinen hyasinttikin alkaa pikku hiljaa kukkia! Ihanaa, kun kodissa tuoksuu joulu!


Myös pähkinänsärkijätuikkulyhdyt pääsivät esille:


Ihanaa, kun on kotona vähän joulusisustusta! Seuraavaksi käyn keittiön ja makkarin kimppuun.

Lumi antaa täällä Kanta-Hämeessä odotella tuloaan. Eilen sateli muutama hiutale ja samoin tänään, mutta maa ei ole vielä valkoinen kunnolla. Toivottavasti pian saataisiin lumi kunnolla maahan!


Facebookissa muuten starttaa joulukuun 1. päivä koirieni Emman ja Rukan eli Köntsien joulukalenteri! Luvassa on joka päivälle ihana jouluinen kuva Köntsistä sekä jokin köntsämäinen jouluismi eli jouluinen aforismi! Kannattaa käydä siis tykkäämässä! Kalenteria voit seurata myös Instagramissa seuraamalla omaa sivuani @jennisalvisto

Ja jos hevosaiheiset joulukuvat kiinnostavat, myös hevoseni Palluran Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä @teampallura alkaa joulukalenteri joulukuun ensimmäinen päivä!

Köntsämäisen jouluista alkanutta viikkoa kaikille! Lauantaina on jo joulukuu!!

Ps. Myös Kinkkiksen Facebook-sivusta kannattaa tykätä, pysyt parhaiten kärryillä Kinkkiksen uusista teksteistä!4 kommenttia:

 1. Ihana kotoisa ja jouluinen tunnelma sinulla! Ja kiitos vinkistä, otin Instagram-tilisi seurantaan :) Kohtahan se jo aukeaa ensimmäinen luukku!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja niin jouluista. Hauska kuva koissuista. Tuo tähti ikkunassa on ihana.

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kodikasta ♥ Lumi antaa odottaa itseään, kumpa edes jouluksi sataisi!

  VastaaPoista
 4. Niin ihanan jouluista siellä! Tuli ihan joulufiilis

  VastaaPoista