perjantai 30. marraskuuta 2018

Jouluelokuvasuositus: Netflix-elokuva Christmas Chronicles

VIHDOIN!! Jouluelokuva, jota voin ihan oikeasti suositella. Ei tämä mihinkään Top vitoseen pääse, mutta kymppiin varmaankin. Netflix-original Christmas Chronicles on kohtalaisella juonella varustettu, siinä on vähintäänkin mukiinmenevät näyttelijät ja se on jopa hauska. Ja bonuksena kaikille Bruce Springsteen & The E-Street Band -faneille siinä on myös Little Steven! (Pieni knoppitieto tähän väliin: Little Steven on muuten kirjoittanut Yksin Kotona 2 elokuvasta tutun, Darlene Loven esittämän All Alone on Christmas -biisin).


Christmas Chroniclesissa kinastelevat sisarukset Kate ja Teddy päätyvät vahingossa Joulupukin rekeen jouluaattona, saavat sen putoamaan maahan, kadottavat porot ja lahjat ja soppa on valmis. Kate ja Teddy haluavat auttaa pukkia saamaan jouluyön työnsä päätökseen, ja matkalle sattuu monenlaista kiemuraa.

Tämä on kyllä paras jouluelokuva, jonka olen hetkeen nähnyt! Ei ihan  Yksin Kotona:n, Grinchin tai Elfin veroinen, mutta hyvä kuitenkin!


Facebookissa muuten starttaa joulukuun 1. päivä eli huomenna!!! koirieni Emman ja Rukan eli Köntsien joulukalenteri! Luvassa on joka päivälle ihana jouluinen kuva Köntsistä sekä jokin jouluinen köntsismi! Kannattaa käydä siis tykkäämässä! Kalenteria voit seurata myös Instagramissa seuraamalla omaa sivuani @jennisalvisto


Ja jos hevosaiheiset joulukuvat kiinnostavat, myös hevoseni Palluran Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä @teampallura alkaa joulukalenteri joulukuun ensimmäinen päivä!


Köntsämäisen rentoa viikonloppua kaikille! Huomenna on jo joulukuu!!


Ps. Myös Kinkkiksen Facebook-sivusta kannattaa tykätä, pysyt parhaiten kärryillä Kinkkiksen uusista teksteistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti