keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Rekehen, rekehen, joutuin matkaamaan!

Syksyllä mukaani tarttui neljällä eurolla kirpputorilta tällainen pieni reki:Todella kaunis reki muuten, mutta olihan tuo sininen väri ihan hirveä. Niinpä kevyt hionta ja vähän maalia päälle. Tällä kertaa päädyin harmaaseen väriin, vaikka se mielestäni yleensä on ihan liian hillitty. Koristeeksi halusin vähän punaista, joten liimasin alareunaan punaista koristenauhaa ja laitoin kulkusia koristeeksi. Äiti kävi Euronkankaasta ostamassa keinoturkista "lampaankarvaksi" rekeen.


 Ihanaiset minimonsterit saivat toimia rekimalleina!

Jouluun on enää muutama päivä ja oikein hirvittää, miten paljon on vielä tekemättä. Tänä vuonna joulunalusaika oli pentujen takia niin kiireistä, etten ehtinyt laittaa joulua niin paljon, kuin yleensä. Tänä vuonna joulupöytään tulee kaupan laatikot ja jääpä saaristolaislimppukin leipomatta, mutta ihan kaikkea ei vaan yksinkertaisesti ehdi, ja tulee se joulu vähemmälläkin. Jouluksi teen vain vähän perusteellisemman perussiivouksen, mutta komerot jäävät siivoamatta. Jos siltä tuntuu, siivoilen niitä välipäivinä, kun on aikaa, mutta tuskin on. Välipäivinä minulla on vapaata töistä ja aion viettää sen koirien ja hevosen kanssa, ja ennen kaikkea leväten! Olen ollut nyt ihan hurjan väsynyt, kun kiirettä pitää niin töissä kuin kotona.

Myös muutama joululahja on vielä hankkimatta, mikä vähän hirvittää, mutta toisaalta: monessa paikkaa alennusmynnit alkavat jo muutamaa päivää ennen joulua, joten alemyyntejä ehtii hyödyntää vielä näiden muutaman lahjan osalta.

Kiireistä huolimatta mukavia viimeisiä joulunaluspäiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana reki. Voi minimonsterit, joko on kauhea ikävä? <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ilmeisesti Rukka poseeraa ♥ Joulu tulee myös ilman hössötystä, mullakin suurin osa valmisteluista vaiheessa ja flunssa päällä mutta en lannistu. Joulu tulee silti :D Huomasin myös että hyvät alet jo kaupoissa joten teet varmaan hyviä ja ennenkaikkea edullisia löytöjä. Ihanaa joulua Jenni sinulle ja koirille ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana joulureki!
  Ja ihanat kuvat!
  Rauhallista joulua!❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana reki ja ihana Rukka! <3 Oikein ihanaa joulua teille! <3

  VastaaPoista