maanantai 18. joulukuuta 2017

Kolmekymppiset ja arvonnan voittaja

Täytin kaksi viikkoa sitten kolmekymmentä, mutta en ehtinyt juhlia aikaisemmin pentujen takia. Tai olisihan sitä ehtinyt, mutta halusin viettää kaiken liikenevän ajan pentujen kanssa. Nyt niiden lennettyä pois pesästä oli hyvä hetki viettää pienimuoiset kolmekymppiset ystävien kanssa. Koska tänä vuonna jäi myös kaikki pikkujoulut väliin, juhlittiin pikkujouluteemalla.
Koska syöminen on tärkeä osa juhlia, oli tarjolla mozzarella-pestopastasalaattia, sienisalaattia, savulohihyrriä, mozzarella-kirsikkatomaattipiirakkaa, vegaaninen suklaakakku, Daim-pipareita (jotka eivät kyllä jostain syystä onnistuneet yhtä hyvin kun aikaisemmin) sekä ystäväni tekemiä mokkapaloja tuorejuustokuorrutteella. Ja tietenkin boolia!


Ohjelmassa oli myös Haluatko Joulunääriksi -visa, joka tuntui olevan melko kinkkinen. Voittajakin kuitenkin löytyi, ja hän sai palkinnoksi suklaaglögiä ja piparikorvikset.Ihania lahjojakin sain! Kuoharia sain lahjaksi pullotolkulla ja sitä kyllä juotiinkin pullotolkulla :D Täytyy sanoa, että vanhuus ei tule yksin, vieläkin väsyttää. Toisaalta univelka oli melkoinen jo ennen  juhlia ja harvoin alkoholin nauttiminen parantaa tilannetta. Mutta kerrankos sitä vain täyttää 30! Tästä lähtien lukuhan alkaa pienentyä ja ensi vuonna täytän taas 29...

Oli hauskat juhlat, kiitos kaikille mukana olleille! <3

Eilen päättyi Kinkkiksen korvisarvonta, ja piskuinen Rukka toimi onnettarena! 


Voiton vei tällä kertaa Raila! Sinulle on sähköpostia :)

Enää alle viikko jouluun! Ihanaa joulunalusviikkoa kaikille!


3 kommenttia:

  1. Kiitokset kivasta arvonnasta! Ja mikä herttainen onnetar ja hauskan näköiset synttärijuhlat :)

    VastaaPoista
  2. Kivat bileet varmasti ja onnea kolmekymppiselle ♥

    VastaaPoista