torstai 12. marraskuuta 2020

Pieni ripaus joulua kotiin

Haaveilin viime viikonloppuna ehtiväni ja jaksavani laittaa kotia joulukuntoon, mutta enhän minä kauheasti ehtinyt enkä jaksanut. Mutta jotain sentään sain aikaiseksi! Kaivoin pari joulutyynynpäällistä sekä joulutorkkuhuovan esiin, ja voi vitsi että tuli heti paljon jouluisampi, ja kotoisampi, olo! Laitoin myös olohuoneen ikkunaan tähden.Hassua, miten parista tyynystä, tähdestä ja verhoista voi tulla niin paljon jouluisampi olo! Ehkäpä se on tuo tähden ihana, hämyinen valo. Jouluverhot minulla on ollut ikkunassa jo muutaman viikon, kun maalasin olohuoneen puolipaneeleja ja samalla tiivistin ja pesin ikkunat. Minulla ei ollut ollut verhoja ennen sitä ikkunoissa lainkaan, joten päätin sitten saman tien laittaa jouluverhot.

Laitoin myös ulos vielä yhdet valot, taloni pienen kellarin sisäänkäynnin yläpuolelle:Lunta ei ole ainakaan meillepäin vielä hetkeen luvassa, mutta jo se auttaa paljon joulutunnelmoinnissa, ettei sada koko aikaa vaan on myös poutapäiviä. Ensimmäisen joululahjan olen vihdoin hankkinut ja pari muuta on suunnitteluasteella. Sieltä se joulu tulee pikkuhiljaa!

Hevoselle kaivoin myös jo jouluiset satulahuovat esiin:

(Lisää heppajuttuja voit halutessasi lukea hevosblogini Pallurablogin puolelta.)

Päätin myös, etten ota joulun laittamisesta mitään stressiä, vaan laitan ja teen sitä mukaa, mikä itsestä hyvältä tuntuu. Olen kesän painanut talliremonttia niin hiki päässä, että nyt on korkea aika olla itselleen vähän armollinen. Kyllä se joulu sieltä saapuu kuitenkin!

4 kommenttia:

 1. ihana ,kun löysin taas joulublogisi.
  sitä aivan kuin astuis ison askeleen taakse.hyvään vanhaan aikaan.
  Sinun uusikin koti on kaunis (ihanan mallinen talo,upea ,kuisti!!,ja mikä parasta kivinavetta)
  Maalaistalosta isosta kivinavetasta ,,aina haaveillu,,aika ja ikä ajanut ajatukset ohi...:(Mutta ilo katsella kaikkia blogeista!
  Kauniit verhot,tähtineen...siitä se joulu tunnelma lähtee.🎅😊🐾
  Kiitos!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi ❤️ ja mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Ihana postaus!

  Ps. saanko laittaa postaukseeni jossa mainitsen sinun joulublogin + esittelytekstin tämän postauksen ensimmäisen kuvan? Kirjoittaisin siihen tietenkin että kuva on sinun blogistasi!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minähän vasta nyt löysin kommenttisi, jos asia on vielä ajankohtainen niin toki saat :D

   Poista