perjantai 27. marraskuuta 2020

I'm not ready for Christmas

Jouluun on alle kuukausi aikaa, ja tuntuu, etten ole ehtinyt tekemään juuri mitään valmisteluita, enkä laittaa vielä joulua kotiinkaan. Mutta oikeastaan, olenhan minä aika paljon jo saanut aikaan. Sisällä ja ulkona on kausivaloja ja jouluiset tyynynpäällisetkin olen saanut vaihdetuksi. Viikonloppuna onkin jo ensimmäinen adventti, ja koska nyt ei ole mitään erityisiä hiekka- tai mutahommia tiedossa, aion käyttää ainakin osan viikonlopusta joulujuttuihin. IHANAA!!! Haluan laittaa kotiin vähän koristeita, lisää valoja ja ehkäpä talliin joulukuusen, jos löydän sopivan. Kotiin laitan kuusen vasta lähempänä joulua.


Joululahjojen suhteen olen sentään jo hyvällä mallilla! Olen hyödyntänyt tämän viikon Black Friday-aleja ahkerasti. Kaikkia lahjoja en ole suinkaan vielä onnistunut hankkimaan, mutta ison osan kuitenkin. Tokmannin -40 % lelualesta ostin useamman lahjan, joista muutama menee Joulupuu-keräykseen.

Netflixiin on tullut Christmas Chroniclesin kakkososa, sen ajattelin myös katsella viikonloppuna. 

Pipareita en ole tänä vuonna vielä leiponut, ja saa nähdä tuleeko niitä edes leivottua! Taikinaa aion toki tehdä, mielestäni se on parempaa raakana kuin paistettuna :D Ekat joulutortut tuli sentään syötyä viime viikonloppuna, ne on niin nopeita tehdä, kun tekee valmistaikinasta, ja juuri uunista tulleina ne ovat myös herkullisia.

Hyasintteja olen ostanut, niistä tulee niin ihana joulun tuoksu kotiin! Hyasintti on ehdottomasti lempijoulukukkani. Jos pitäisi valita kalliin jouluasetelman ja viiden euron hyasintin välillä, valitsisin ehdottomasti hyasintin!Ihanaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti