keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Oispa lunta tulvillaan raikas talvisää

... sen sijaan on mutaa tulvillaan sateinen syyssää. Ärsyttää, jopa ällöttää. Joulun laitto kotiinkin viivästyy, kun on pakko tehdä pakollisia mutatoimenpiteitä, eli kärrätä taas viikonloppuna hevosille tarhoihin hiekkaa. Vaan minkäs teet, mutatilanteeseen on tuskin helpotusta tiedossa ihan pian, sillä pakkasia ei ole luvassa ainakaan Forecan mukaan meillepäin vielä hetkeen. Tilasin juuri 240 neliötä suodatinkangasta, sen päälle hiekkaa kärrätessä meneekin mukavasti ensi viikonloppu!


Ensimmäiset glögit ehdin sentään viime viikonloppuna nauttia! Ostin Lidlistä Jouluaitan tiivistettä, ja siitä tuli kyllä hyvä glögi. Kuvassa oleva joululehti oli myös tippunut viime viikonloppuna postilaatikkooni, mutta en ole ehtinyt sitä vielä lukea. Facebookista luin, että se oli pettymys, mutta se jää nähtäväksi! Yritän viikonloppuna ehtiä vähän rentoutua tuon lehden parissa.


Lidlistä ostin myös Mausteinen omena -talvilimonadia ja se oli kyllä hyvää! Instagramissa moni kyselikin, että maistuuko tämä samalta, kuin Hartwallin jouluomena, mutta valitettavasti en tiedä! En ole ikinä maistanut Hartwallin jouluomenalimonadia, mikä on omasta mielestänikin käsittämätöntä. Se johtunee siitä, että juon todella harvoin muita kuin light-limuja. Täytyypä ostaa sitäkin testiin joku päivä! 

Minulla on vielä kaikki joulutähdet ja joulukynttelikkökin vielä vintillä jemmassa, vaikka sormet syyhyäisivät jo päästä laittelemaan niitä esille. Nythän on tosin vielä lokakuu, että eihän tässä mikään kiire ole! 


Minulla on talossani myös aivan ihana kuisti, joka on paneelattu kuvassaolevilla sormipaneeleilla kokonaan. Normaalisti en tykkää kellastuneesta männynväristä yhtään, mutta nämä ovat mielestäni todella ihanat paneelit ja sopivat kuistille kuin nenä päähän! Toivottavasti minulla olisi pian aikaa myös sisustaa kuistia jouluun, toistaiseksi siellä on vain valot.

Joululauluja olen kuunnellut ahkerasti elokuusta alkaen! Minulla on Spotifyyn koottuna kattava yli 9 tunnin joululaululista suosikkilauluistani. Pääset kuuntelemaan sitä täältä: It's the Most Wonderful Time of the Year

Lunta odotan jo kovasti, että pääsisi ottamaan ponin kanssa joulukuvia! Olen hommannut sille jo jouluisia vermeitä ja se on varmasti maailman suloisin jouluponi <3 Mutta ilman lunta joulukuvista tulee kyllä melko ankeita! Tässä joulukuva minusta ja Stellasta vuodelta 2017:

Toivotaan siis, että ennen joulua tulisi vielä edes sen verran lunta, että saisi otettua ihania joulukuvia! Ja mielellään vielä viikonloppuna, jotta pääsisi päivänvalolla kuvaamaan :D


Ollapa pieni Rukkanen ja ottaa rennosti prinsessasängyssä! No, viimeistään jouluna sitten rentoudutaan, tällä hetkellä on liian monta rautaa tulessa :D

 Ihanaa alkavaa marraskuuta kaikille!


2 kommenttia: