maanantai 12. joulukuuta 2016

Simply Having a Wonderful Christmastime

Lauantaina vietettiin tyttöjen kanssa pikkujouluja. Niin paljon kuin rakastankin kunnon megabileitä ja nautin niiden emännöimisestä, oli niin ihanaa tällä kertaa pitää vain pienet pikkujoulut muutaman vieraan kera. Tässä vähän tunnelmia illalta:


 Yksi pienien pikkujoulujen parhaista puolista on se, että voidaan syödä oikeilta lautasilta! Kun vieraita alkaa olla yli 10, on pakko ottaa kertsiastiat käyttöön. Nyt pääsin ottamaan tuon vähän aikaa sitten ostamani Apilanlehden Perinnejoulu-astiaston jälleen käyttöön. Vaaleanpunaiset viinilasit ovat Ikeasta.
Toivon aina, ettei luotani lähde yksikään vieras nälkäisenä. Tällä kertaa tarjolla oli tomaatti-mozzarellapiirakkaa, kasvispizzaa ja lempeän tulista tonnikalapitsaa, kylmäsavulohirieskarullia, pipareita ja aurajuustoa, joulukuusimokkapaloja sekä illan ehdoton hitti: riisimurokarkit. Näistä ihanan nostalgisista nameista tulee niin ala-asteen diskot mieleen! 
Pikkujouluja varten olin tehnyt Aliaksesta jouluversion: tein kortit, joissa oli jouluun liittyviä sanoja ja pelinappuloiden virkaa toimittivat pikkuiset lahjapaketit. Tää oli niin hauskaa!


Pilvi ja Ansku ottivat toisistaan mittaa Joulualiaksessa, minä selitin. Peli oli melko tasaväkinen, ja onneksi suurimmilta verilöylyiltä säästyttiin!

Aliaksen voittajille olin varannut palkinnoksi cupcake-kynttilät, mutta koska vain kaksi osallistui, palkittiin molemmat. Ja hyvä niin, kun oli niin tasaväkinen peli!


Kotiinviemisiksi jokainen vieras sai karkkireen.

Oli kyllä niin mukavat pienet, yksinkertaiset pikkujoulut! Kiitos kaikille ihanille vieraille!

6 kommenttia:

 1. Voi mitkä tarjottavat! Varmasti ei kukaan lähtenyt nälkäisenä kotiin, näyttää niin hyvälle! Ja muutenkin ihana tunnelma ollut teidän pikkujouluissa! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo karkkireet on huiput! On teillä ollut kyllä syömistä, ei varmasti kukaan jäänyt nälkäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla oli taas, toisena päivänä putkeen, eväänäkin näitä jämiä!

   Poista
 3. Ihanat pikkujoulut ja herkulliset tarjottavat!
  Nuo karkkireet on tosi hienot!

  VastaaPoista