tiistai 1. marraskuuta 2016

Pieniä jouluisia ostoksia

Hyvää marraskuuta kaikille! Lokakuu on nyt taputeltu ja marraskuussahan voi alkaa jouluilemaan jo toden teolla, vai mitä? Itse olen kyllä jouluillut jo jonkin aikaa, on tullut tehtyä paljon pieniä jouluisia ostoksia. Lähinnä eBaystä, mutta myös muualta. Ebayn ostoksia tein jo syyskuun puolella ja ehdin jo miettiä, että missä ne viipyvät. Sitten viime viikolla yhtenä päivänä postilaatikko oli niin täynnä näitä eBayn ostoksia, että jouduin kaivamaan laukusta kauppakassin, että sain ne vietyä sisälle :D

 Paria erilaista lumihiutalenauhaa askarteluihin. Pudotin tuon punaisen nauhakerän vahingossa keittiössä lattialle ja Emmahan siitä innostui:


Pakko oli saada heitellä ja pyöritellä nauhanippua, vaan sitten kun homma meni nauhan puremikseksi, oli pakko keskeyttää Emman leikki.


 Nämä puiset lumihiutaeet ostin tuunattavaksi, ainakin ne maalaan, ehkä jopa joku glitter voisi näihin sopia?



 Tämä ihana lumihiutalesilikonivuoka löytyi myös ihan pilkkahintaan, taisi olla pari euroa tällä hintaa. Mitähän ihanaa tässä leipoisi?


Nämäkin pienet muoviset lumihiutaleet tilasin askartelutarpeiksi.

Muualtakin on tullut tehtyä jouluisia ostoksia kuin eBaystä:

 Jouluteetä ostin viime viikolla Prismasta. Sitä oli myös irtoteenä, mutta päädyin tähän pussiteehen, kun teetä juon yleensä aamulla ennen töihin lähtöä, ja pussitee on nopeampi hauduttaa. Tässä on ihanat joulun aromit!


 Kodin Terrasta oli tulilatvat tarjouksessa, ostin tietysti joulunpunaisen ensimmäiseksi joulukukaksi.


Nämä jouluiset ostokset ovat Lidlistä. Käsisaippua on hyasintin tuoksuista, ja jessus miten vahva haju siinä olikaan! Laimensinpa sitä sitten tuoksuttomalla nestesaippualla, jolloin siihen jäi juuri sopiva vieno hyasintin tuoksu. Pitkien tulitikkujen askeissa oli niin ihanan jouluiset kuvat!

Siskon kanssa kävimme myös Havin outletissa kynttiläostoksilla, ja sieltäkin tarttui ripaus joulua matkaan:



Eiköhän se meno tästä vaan villiinny. Tosin vähän pyrin välttelemään kaikkea ostomaniaa, ja tehdä itse koristeita ja lahjoja. Ideoita olisi vaikka millä mitalla, mutta se aika... 

Huomista odotan jo kuin kuuta nousevaa, sillä huomenna pitäisi tulla LUNTA!! Me aiotaankin sitten monstereiden kanssa nauttia ihanasta lumesta tähän malliin:



Ihanan lumista alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt!
    En ole koskaan tilannut e-baystä mitään.
    Kävin myös eilen ostamassa erilaisia jouluisia askartelutarvikkeita.

    Ihana tuo luminen kuva!😍
    Voikun tulisi noin paljon lunta!
    Kivaa marraskuun ensimmäistä päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt täällä jo tulee lunta ja räntää vuorotellen, painuisi nyt lämpötila pakkasen puolelle niin jäisi maahan lumena :)

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia, ja niin jouluisia! Itsekin olen pitkin vuotta tehnyt löytöjä. Sitä on sellainen "joulututka" aina päällä :D
    Ihanaa marraskuun alkua! :)

    VastaaPoista