perjantai 11. joulukuuta 2020

Kuisti toivottaa joulunkin tervetulleeksi

Minulla on uudessa kodissani aivan ihana, suuri kylmä kuisti. Se toimi monta kuukautta romuvarastona, ja on osittain edelleen sitä, mutta viime viikonloppuna sain vihdoin siivottua ja laitettua sitä vähän jouluisemmaksi.

Kuisti on tietenkin ensimmäinen asia, jonka näkee kun astuu sisään meille. En tiedä miksi nämä kuistit usein jäävät romuvarastoksi siitä huolimatta, ja niin oli käynyt myös minulle.

Mummon vanha tonttu pääsi kuistin puusohvalle vahtimaan, ja toivottamaan tulijat tervetulleeksi.

Kuistilla on jouluvalojen lisäksi myös LED-kynttilä tuomassa tunnelmaa. Iso Karhu-keittiötölkki on paloturvallinen ainoastaan LED-kynttilän kanssa, sillä ulospäin kapeneva suuaukko aiheuttaisi oikean kynttilän kanssa räjähdysvaaran.
 


 Lumipeite antaa meillä edelleen odottaa itseään. Muutamana päivänä on ollut hippusen lunta, mutta se on yleensä sulanut heti pois. En ole vieläkään saanut otettua ponista joulukuvia! Haluaisin ehtiä ottamaan sellaisia ennen joulua, mutta saa nähdä, tuleeko lunta. Tänään piti sataa lunta, mutta olen päivän töissä ja huomenna, kun olisi vapaata, lumisade muuttuu tietenkin heti aamusta vesisateeksi.

Vesisateen mahdollisuudesta huolimatta ihanaa viikonloppua kaikille! Edessä on jo kolmas adventti, ja jouluun on enää alle kaksi viikkoa. Joulupuuhaa siis riittää!

Ps. Jos viikonlopuksi on hyvä jouluelokuva hakusessa, kannattaa tsekata Bad Moms 2!

1 kommentti: