maanantai 11. syyskuuta 2017

Kinkkis is back!

Joulu alkaa taas lähestyä ja Kinkkis is back in business! Jouluvalmistelut ja ennen kaikkea joulufiilistely on aloitettu. Jonkun mielestä olen varmasti aivan liian aikaisessa, mutta minulle ihaninta joulussa on se odotus, joten miksi en nauttisi siitä mahdollisimman pitkään?

Nyt kun kesä, tai siis "kesä", (kotikaupunkini hellepäivien lukumäärä tänä kesänä: 1) on jo muisto vain, on ihanaa sytytellä kynttilöitä ja pikku hiljaa miettiä joulujuttuja. Spotifystä olen kuunnellut joululauluja jo muutaman viikon, muutama joululahja on jo hankittu ja vanhoja joululehtiä olen jo selaillut. Niitä on ihana lukea uudestaan ja uudestaan ja löytää ideoita, jotka haluaa tänä vuonna toteuttaa.


Kirppikseltä olen tehnyt kesän aikana muutaman hyvän jouluisen löydön!

Tämän peltisen lautasen tonttukuva on Lars Carlssonin käsialaa, siis saman tyypin, joka on kuvittanut myös Apilanlehden ihanat Perinnejoulu-astiat.


Tässä ihanassa liinassa on värit jo vähän haalistuneet, mutta tuo kuvio oli niin veikeä, etten voinut olla ostamatta! Saa nähdä, päätyykö tämä vielä liinakäyttöön vai joululahjakestopussien materiaaliksi.

Ja sitten ehkä paras joulukirppislöytö ikinä:
Elviksen jouluvinyylit!
Vaikka olenkin intohimoinen Bruce Springsteen -fani, näissä joululauluissa juuri Elviksen esittämänä on sitä ekstrataikaa!

Syyskuun kunniaksi virittelin jo sienikynttelikönkin esille. En kuitenkaan vielä ikkunaan, jottei naapureiden tarvitse kärsiä, vaan lipaston päälle ruokailuhuoneen nurkkaan.Tuosta sienikynttelikkö sitten siirtyy ikkunalle lähempänä joulua.

Lähes joka ilta tulee nautittua myös kynttilänvalosta:Kynttilänvalo onkin ehdottomasti parasta näissä pimenevissä illoissa!

Tästä se joulunodotus nyt sitten lähtee! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Kinkkiksen joulua, niin uudet kuin vanhatkin lukijat!

12 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun sinunkin joulublogi jo starttaa!
  Tosi hienoja kirppis löytöjä!
  Oletko muuten osallistunut blogissani arvontaan?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun muitakin alkaa jo jouluttaa! :) Ja hienot löydöt teit kirppikseltä! Oon minäkin jo Spotifyista kuunnellut joulumusaa. Ja nyt sinun rohkaisemana taidan kaivaa jo yhden kynttelikön pöydälle. ❤

  VastaaPoista
 3. lapsenlapsi kaivoi esiin fröbelien palikoiden joulucdn.kai se on ostettava se uudempikin.joulun ajsttelu ja valmistelu ajoissa on ihanaa.en puhu tavarataloista.kynttilät ihania,ukko vain sammuttaa ne äkkiä ettei vain ole vaaraa ja käryä.ei ne ledit ole yhtä ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ledit on toisinaan ihan paikallaan, itsekään en esimerkiksi kuistilla uskalla valvomatta polttaa oikeita kynttilöitä :)

   Poista
 4. Mahtavaa, että olet palannut blogin pariin! :)
  Ihanaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa et sinäkin jo odotat joulua innolla! =D Mä kans tykkään Elviksestä tosi paljon, ihana ku löysit oikein vinyylilevyjä!

  VastaaPoista
 6. JesjesJES, tätä on jo ootettu ja käyty odotellessa kuolaamassa vanhoja postauksia! :D Mie sain ilmaseks kanssa LP-soittimen, ei sitten vaan harmikseni toiminutkaan. Eniten haaveissa oli justiin nuo ihanat vanhan jouluälppärit; ehkä vielä joku päivä.... :) <3 Ihanaa joulunodotusaikaa siulle Jenni! *<:o)

  - Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vanhoja levysoittimia löytyy kyllä välillä kirppiksiltä tosi edullisestikin, kannattaa pitää silmät auki! Ja kaikki ihanat joululevyni minäkin olen kirppareilta haalinut :)

   Poista