keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Jouluelokuva: A Wish for Christmas

Tämäkin elokuva löytyi Netflixistä. Elokuvan päähenkilö Sara on kiltti tyttö, vähän liiankin kiltti, ja tulee usein poljetuksi ja hyväksikäytetyksi. Kun pomo varastaa Saran idean, Sara saa joulupukilta lahjaksi 48 tuntia joulun taikaa, ja näiden 48 tunnin aikana Sara saa rohkeutta vaatia oikeuksiaan. Mutta riittääkö 48 tunnin taika pysyvään muutokseen?


Ei tämä jouluelokuvien parhaimmistoa ole, mutta ihan hyvä hyvänmielen joululeffa. Kolme joulutähteä viidestä :) Plussaa ihanista joulukoristeluista ja kivasta joulufiiliksestä.

Netflixiin ei ole vielä ilmestynyt Joulupukki suosittelee -kategoriaa tälle vuodelle, joten jouluelokuvien etsiminen on sieltä vielä vähän hakuammuntaa. Jos joku tietää hyvän Netflixistä löytyvän joululeffan, saa ilmiantaa kommentteihin!


Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan kivalta elokuvalta! Päätin myös alkaa katselemaan jouluelokuvia nyt syksyn aikana. Viime vuonna en katsonut juuri ollenkaan. Elokuvista tulee niin ihana jouluinen tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmahan näissä yleensä parasta on, joululeffoissa juoni on harvoin kaksinen :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Minäkin olen kerännyt omalle Netflix-listalleni jo useampia joululeffoja: A Christmas Carol, Joulu Manhattanilla, Lumeton joulu, Napapiirin pikajuna ja Artturi Joulu - Joulupukin poika. Ainuttakaan en ole vielä katsonut, mutta enköhän ainakin osan vilkuile tässä syksyn mittaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista minäkin aion katsoa ainakin Christmas Carolin :)

   Poista
 3. Hupsista, nyt minäkin olen saanut lisättyä tämän blogiluetteloon :)
  Miten olinkin mieltänyt että jouuaiheinen blogi päivittyisi vain jouluna ??? Blondi, myönnetään :D

  VastaaPoista