sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Firman pikkujoulut

No niin, nyt ne kovasti odotetut firman pikkujoulut on nyt sitten vietetty. Ja täytyy sanoa, että kyllä nämä täyttivät odotukset! Olimme juhlimassa Baltic Queenillä ja hauskaa oli huolimatta siitä, että perjantaina oli melkoinen myrskytuuli ja laiva keinui todella paljon. Kävimme syömässä laivan Grill House -ravintolassa, ja siellä tippui lautasiakin hyllyiltä kun merenkäynti oli niin kovaa.



Firman ainoana naisena sain oman hytin. Kahden hengen hytti yhdelle hengelle oli onneksi jo sen verran tilava, ettei tarvinut potea ahtaanpaikankammoa ;) Ikkunakin oli, tosin ei siitä kauheasti tullut maisemia katseltua.



Pikkujoulumekko oli tietysti punainen :)

Ihan selvinpäin eivät nämäkään pikkujoulut menneet, ja juhlittua tuli illan pikkutunneille asti. Muutaman tunnin yöunien jälkeen tuli sitten kuitenkin lähdettyä Tallinnaan Raatihuoneenaukiolla katsomaan joulumyyjäisiä. 







 
Myyjäisistä ei tullut ostettua kuin yksi kynttilä, ja siitäkään ei ole kuvaa. Lumen puute latisti vähän joulutunnelmaa Tallinnassakin, lisäksi lauantainakin kävi vielä hyytävä tuuli. Melko nopeasti tuli sitten palattua takaisin laivaan. Poikkesin kuitenkin vielä Rimiin viiniostoksille, ja samalla tuli poimittua pari jouluista ostosta vielä mukaan.


Nämä suklaakreemitäytteiset piparit kuulostivat niin hyviltä, mutta olivat suuri pettymys :(

Mukaan tarttui kuusikynttilä ja melamiiniset punatulkkutarjotin ja -teepussinalunen.

Tämä Emma-koiran kylkiäisenä saatu reppu palvelee yleensä näyttelyreppuna, mutta nyt sillä oli kunnia saada viiniostokseni sisuksiinsa ;)  

Laivalla käytiin sitten vielä lounaalla, jonka jälkeen olikin hyvä jatkaa päikkäreille. Täytyy kyllä sanoa, että lounasbuffet oli suuri pettymys, varsinkin jälkkäripöytä! Laivan piti olla satamassa klo 16, mutta tuuli oli edelleen niin hurja, että kun neljän aikaan ahtauduimme vitoskannelle odottamaan ulospääsyä laivasta, saimme odotella vielä 35 minuuttia, sillä laivaa ei meinattu saada laituriin merenkäynnin takia. 

Nämä olivat kyllä parhaat firman pikkujoulut, joissa olen ollut mukana. Niin ihania kun nämä pikkujoulut ovatkin, onneksi niitä on vain kerran vuodessa. Otti nimittäin tämäkin reissu kunnon päälle :D

Huomenna onkin sitten edessä paluu töihin ja arkeen. Mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille!

 

 

2 kommenttia: