perjantai 20. marraskuuta 2015

Pikkujoulupuu on rakennettu...

... pikkujoulu on jo ovella. Meidän torppaan tulee joka vuosi jo hyvissä ajoin ennen joulua pikkukuusi. Tämä on odottanut sunnuntaista asti, mutta eilen vasta ehdin sen koristelemaan.


 Punaiset paristokäyttöiset sydänvalot ostin Tokmannilta. Olivat tällä viikolla tarjouksessakin.

 
 Tähän kuuseen ei tullut latvatähteä vaan latvasydän.
 Jostain syystä rakastan keinuhevosia. 

 Tämä yksinkertainen huopainen keinuheppa on Tigerista.Eilen kokeilin myöskin pitkästä aikaa ensi viikon pikkujouluihin tarkoitettua mekkoa. Olin laihtunut siitä ulos! Täytyy siis hommata uusi mekko tai tyytyä johonkin niistä kymmenistä kaapissaolevista... Hyvä homma kyllä, mekkoja nyt saa aina uusia, mutta syömistä rakastavan ihmisen on vaikeampi polttaa läskiä :)

Tätä postausta tehdessäni sataa muuten parhaillaan ulkona lunta. Toivottavasti se ei ehdi sulaa ennen kuin päästään joulukoirien kanssa vähän lumileikkeihin!

Ebaystä muuten tuli ostettua tällaisia ihania joulupussukoita. Vielä ei ole aavistustakaan, mitä niihin aion laittaa, mutta vaihtoehtojahan olisi monia, esimerkiksi lumiukkosoppaa tai joulunameja :)

Huomenna on naapurikunnassa Janakkalassa joulunavaus, jonne ajattelimme siskoni kanssa suunnata. Ensilumikin saapui juuri sopivasti :) Jos joulunavaus kiinnostaa, tästä löytyy linkki:

 https://www.facebook.com/events/1242738939085612/

Hauskaa ja ennen kaikkea lumista viikonloppua kaikille!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti