maanantai 30. marraskuuta 2015

Joululahjoja kirpputorilta

Joululahjojen ostaminen kirpputorilta tuntuu olevan hyvin kiistelty aihe. Toisten mielestä se on okei, ja toisten mielestä se on ehdottomasti kiellettyä ja ällöttävää. Itse kuulun siihen kastiin, jotka ilahtuvat kirpparilahjoista. Yleensä ne nimittäin on valittu juuri lahjan saajaa ajatellen. Lahjassa kun ei ole tärkeää hinta, vaan se ajatus. Ja kun joku ostaa minulle kirpputorilta lahjan, tiedän, että hän on sen nähdessään ajatellut juuri minua.
Tämä tarjottimen sain ystävältäni joululahjaksi toissajouluna. Olin ihastellut sitä jo aikaisemmin kirpputorilla, mutta en raaskinut ostaa. Ilahduin tästä suuresti, sillä se oli juuri minua ajatellen hankittu lahja.

Viime vuonna tuli hankittua kaksi lahjaa kirpputorilta. Sisarenpoika sai tuolin, jonka hion ja maalasin. Äidille löysin peilipöydän, jollaista hän oli havitellut jo jonkin aikaa.

Siskonpojan viimejouluinen lahjatuoli.


Tänäkin vuonna tulen antamaan muutamia kirpputorilta hankittuja lahjoja. Ja ne ovat kyllä ajatuksella ja rakkaudella valittuja. Kaikissa lahjoissa pyrin aina siihen, että ne ilahduttavat saajaansa, ja uskon ja toivon, että niin käy tämänvuotistenkin lahjojen kanssa. Enempää en voi näistä lahjoista kuitenkaan tällä erää paljastaa, sillä tiedän, että ainakin yhden lahjan saaja seuraa tätä blogia ;)Mitäs mieltä te olette kirpputorilahjoista?

6 kommenttia:

 1. Kirpparit ovat kivoja - Sieltä saattaa löytyä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Se fiilis, kun löytää jotain oikein ihanaa, on niin upea :)

   Poista
 2. Kannatan kyllä kirppareita! Aika vähän tulee itse ostettua sieltä mitään, mutta mikäli jotain kivaa löytäisin niin voisin lahjaksi kyllä ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisen oikein kivan ja sopivan kirpparilahjan löytyminen on kyllä aina niin ihanaa :)

   Poista
 3. Enimmäkseen kannatan kirppariostoksiakin joululahjaksi, jos tosiaan oikeasti löytää jotain lahjan saajan näköistä. Etenkin jos kivoja astioita ja huonekaluja tulee bongailtua, niin ehdottomasti ostoslistalle! Mutta välillä kuulee myös kauhutarinoita näistä hamstraajamummeleista, jotka tuo paketteja tyyliin "löysin halvalla vain vähän reikäiset kalsarit kirppikseltä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää lahjat on kyllä sitten ihan asia erikseen :D

   Poista