maanantai 23. marraskuuta 2015

Jouluasetelma

 Eilen tuli rakenneltua tällainen jouluvaloasetelma. Ison lasipurkin ostin Finnmarilta, samoin "lumen" eli koristehiekan. Bambi on Schleichin mallistosta, sienet ovat jäänteitä lahjaksi saaduista kukka-asetelmista. Talo on kynttilälyhty ja sen sisällä on paristoilla toimivat jouluvalot. Alunperin oli tarkoitus laittaa valot tuonne "lumen" alle, mutta Finnmarin hiekka oli sen verran isorakeista ja järeää, etteivät valot näkyneet sieltä tarpeeksi.

Ikean reissukin tuli tehtyä eilen, mutta yllätyksekseni jouluosastolta ei tarttunut mukaan mitään! Aurinkokennokäyttöiset jouluvalot ulos ostin testiin, kun eivät paljoa maksaneet. Saapi nähdä, saako niistä minkäänlaista valoa kohta kun lumi sulaa pois.

Yksi joululahja tarttui kyllä mukaan Ikeasta. Tämän sikapehmolelun ostin koirille pukinkonttiin, kun mielestäni se muistuttaa erehdyttävästi nuorempaa koiraani Emmaa ;)Äidiltä ja pikkusiskoltani, joiden kanssa siis olin Ikean reissulla, sain jo etukäteisen syntymäpäivälahjan, kun sanoin, että olen himoinnut tätä lyhtyä ja pitkään, mutten ikinä raaski sitä ostaa.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana on sun asetelma.Ihanaa kun joku jaksaa olla luova js viitseliäs.Juurikin kaikista pienistä jutuista tulee se joulun tunnelma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minunkin mielestäni joulu tulee niistä pienistä jutuista :)

      Poista