torstai 19. marraskuuta 2015

Koristelua

Aika tuntuu olevan kortilla näin joulua lähestyttäessä. Pitää ehtiä ulkoilemaan koirien kanssa (ihanista joulukoirista on tulossa myöhemmin ihan oma postauksensa), tekemään sataa erilaista arkiaskaretta, käymään kuntosalilla (että mahtuu pikkujoulumekkoon), ja niin, töissäkin pitää käydä. Vaikka kiirettä pitää, silti on pakko joka päivä ehtiä nauttimaan joulunodotuksesta ja laittaa esille ihan pieni pala joulua :) Eilen jouluilmeen saivat naulakot.Minulla on eteisessä vanha naulakko, joka on löytynyt taloni piharakennuksesta. Se oli maalattu söpön turkoosiksi, ja näin valkoiselle sisustukselle allergisoituneena en kokenut tarvetta maalata naulakkoa uudestaan. Eilen ripustin siihen joulukoristeita.Ihana prinsessapipari on tuliainen ystävältä Münchenistä.

Myös yläkerrassa makuuhuoneessa naulakko sai jouluilmettä. Naulakon olen löytänyt Lidlistä ja nyt vihdoin sain inspiraation laittaa sen seinään.
 Piparkakkukoriste on tehty taikataikinasta ja koristeltu tarroilla.

Myös kylmältä kuistilta sisälle johtava ovi sai jouluisen koristeen. Olen itse koonnut sen erikokoisista kulkusista. Ovesta on ihana kulkea kulkusten helistessä.Laitoinpa vielä eteisen puolelle välioveenkin kranssin.

Tänään pitääkin suunnata Lidliin, sinne näkyi mainoslehden mukaan saapuneen hyasintteja. On jo korkea aika minun saada kauden ensimmäiset hyasintit! Ihanalta tuoksuvat hyasintti on ehdottomasti joulukukista suosikkini. Joko teillä muilla on joulukukkia esillä?2 kommenttia:

  1. Joko saa laittaa koristeita pikkuhiljaa 😊? Pitääkin käydä ostamassa valkoista silkkipaperia, että saadaan leikata lumihiutaleita ikkunaan. Oikeata lunta odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun laittaa joka päivä jonkun pienen koristejutun, se käy joulukalenterista :) Käypä kurkkaamassa Forecan ennustetta, se povaa la-su lunta :)

      Poista