maanantai 8. tammikuuta 2018

Kiitokset

Jälleen on yksi joulu kulunut ja on aika kiittää teitä Kinkkiksen lukijoita! Kiitos, että olitte mukana lukemassa ja kommentoimassa! Omasta puolestani täytyy tunnustaa, että joulu ja joulunalusaika kului tänä vuonna ihan liian nopeasti, enkä ehtinyt siitä tarpeeksi nauttia. Niin kovin kiireinen oli loppuvuosi, että se heijastui jouluunkin. Toivonkin, että joulu 2018 olisi kiireettömämpi ja että ehtisin nauttia siitä kunnolla!

 Nyt on aika kääntää katse kohti kevättä! Muistahaahan, että jos Kinkkiksen kaipuu iskee, niin sisarblogi Sinkkis päivittyy ympäri vuoden!

Kiitos kaikille ja hyvää alkanutta vuotta 2018! Kinkkis palaa taas syksyllä tositoimiin!
5 kommenttia:

 1. Aika uutena lukijana etenkin pikkupallerot ovat olleet kivaa seurattavaa =) Joulu meni minustakin liian nopeasti. Mutta meillä pidetään koti joululookissa tammikuun loppuun asti <3 joulun karsiminen pois jo aaton jälkeen tuntuu tosi surulliselta. Joulu on niin lyhyt hetki, niin meillä siitä otetaan kaikki irti ja viime tammikuussa oli ihana seurata lähistöllä yhtä ok-taloa, jossa kuusi näkyi ikkunasta tammikuun loppuun asti <3 tuli niin ihana olo, kun iltaisin näki kuusen valoissaan! Enemmän saisi tämmöstä olla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle kivasta joulublogista.
  Tänne palailen taas lukemaan postauksiasi, kun alat niitä taas päivittämään.
  Hyvää alkanutta vuotta!❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä upeasta joulublogista! Minulla olisi blogiasi koskien jouluteemainen yhteistyötarjous, jossa itse työ on pieni ja helppo mutta palkkio mukava. Kerron mielelläni tarkemmin, mikäli haluat kuulla lisää. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla klaus.einari@outlook.com

  VastaaPoista