torstai 4. elokuuta 2016

Joulu se tulla jolkottaa...

... hitaasti mutta varmasti. Viime viikolla oli vielä niin ihanan kesäistä ja helteistä, ettei joulu juurikaan käynyt mielessä, mutta tällä viikolla kun kelit heittivät häränpyllyä ja tuntuu aivan syksyiseltä, on se joulukin ollut jo mielessä.

Spotifyyn olen jo tehnyt joululaulusoittolistan ja amazonista tilasin jo pari jouluelokuvaa. Kirpputoriltakin tein tällaisen jouluelokuvalöydön:


Vielä en ole tätä ennättänyt katsoa. Ehkäpä viikonloppuna voisi jo katsoa jonkin jouluelokuvan?

Ensimmäiset joululahjatkin olen jo ostanut, toisen kirpparilta kun sattui tulemaan sopiva vastaan. Joka vuosi tulee annettua muutama kirpputorijoululahja, kun löytyy saajansa näköinen. Toki nämä kirpparijoululahjat jakavat vähän mielipiteitä, joten kirpparijoululahjoilla lahjon vain niitä, joista tiedän, etteivät he pahastu. Viime vuonna tuli annettua tällaisia kirpputorijoululahjoja.

En ole ainoa, jolla on joulu selvästi jo mielessä. Facebookissa jouluryhmät ovat selvästi jo vilkastuneet ja Lontoon Selfridges-tavaratalokin avasi jo jouluosastonsa. Töissäkin olemme jo alkaneet suunnittelemaan pikkujouluja.

Joulukoristeet saavat kyllä pysytellä vielä muutaman kuukauden säilytyslaatikoissaan, mutta kynttilöitä olen jo alkanut polttelemaan, kun illat ovat jo pimeitä.


Ensi viikon olen taasen kesälomalla, ja mielessä jo kävi, että josko sitä kaivaisi vähän jouluaskartelutarvikkeita esiin ja tekisi tämän vuoden joulukortista prototyypin! Vähän myös himottaisi päästä joulupallokranssien tekoon, mutta pallovarastot taitavat olla siihen vielä liian pienet. Vielä täytyy koluta kirppareilta lisää joulupalloja!

Joko muilla on joulu mielessä? 



3 kommenttia:

  1. Mulla on myös Spotifyssa joululaulusoittolista :) On joulu kovasti jo mielessä! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se joulu alkaa taas pikkuhiljaa tulla enemmän mieleen.
    Itsekin mietin jo, jos alkaisi tekemään joulukortteja valmiiksi.
    Ja joululehtiä voisi alkaa jo selailemaan.😀
    Kyllä kirpputorilta monet ostavat joululahjoja. Ei siinä ole mitään huonoa!
    Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista