perjantai 1. tammikuuta 2016

Uudenvuoden viettoa

Eilen juhlimme ystäväni kanssa vuoden vaihtumista. Koska vanhempi koirani on hieman paukkuarka, tulee uusivuosi vietettyä lähes aina kotosalla. Ja hauskaa oli eilenkin, vaikka ei tullut etupihaa pidemmälle poistuttua :)Koirat tuli liikutettua jalkapallonpeluun merkeissä takapihalla jo päivällä. Emman kanssa käytiin myös pienellä lenkillä valoisan aikaan, Jepen kanssa en halunnut ottaa mitään riskejä paukkuarkuuden takia, joten se ulkoili eilen vain aidatulla pihalla. Näin uudenvuodenpäivänä on niin surullista lukea ilotulitteita pelästyneistä, karanneista ja kadonneista koirista. Vuosi toisensa jälkeen aina joku on niin tyhmä, että vie koiransa lenkille rakettien ampumisen aikaan, eikä laita edes asianmukaista varustusta, joka olisi kaulapanta, hihna, valjaat ja toinen hihna. Ja sitten on myös niitä, jotka ovat ulkoilleet päivällä, mutta saaneet jonkun vatipään raketin jalkoihinsa ja koira on pelästynyt. Pistää niin vihaksi, kun ihmiset eivät voi noudattaa rakettien ampumiselle asetettuja aikarajoja.
 


 
 Ystävän kanssa nautimme tortilloista, viinistä, siideristä ja tietysti toistemme seurasta. Oli niin hauskaa, että jossain vaiheessa pelkäsin tukehtuvani nauruun!
 


Katsoimme myös Bruce Springsteenin ja E-Street Bandin keikan Arizonan Tempestä vuodelta 1980. Kyllä tuossa miehessä on karismaa, ollut jo 80-luvulla ja on edelleen.
 
 
 
 
Joulukuusi on vielä koristamassa olohuonetta ja saa olla loppiaiseen asti, kuten muutkin joulukoristeet.
 
Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti