keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Kolme yötä jouluun on...

Joulu on jo melkein ovella! Tietenkin, koska minulla on vielä miljoona asiaa tekemättä, flunssa päätti juuri nyt sitten iskeä minuun. Eilen olo oli kuin jyrän alle jääneellä ja illalla oli lämpöäkin. Mutta ehkäpä tämä on vain joku pikaflunssa, sillä olo on tänään jo paljon parempi. Toivotaan!

Kuistikin on saanut jouluisen ilmeen, sillä se toivottaa lauantaina joulunviettäjät ensimmäisinä tervetulleiksi.

 Kuistin lyhdyissä on melko aidonnäköiset LED-tuikut. Nämä ostin Tokmannilta, ne toimivat ajastimella ja ovat ihan ulkokäyttöön tarkoitetut. Yli kymmenen asteen pakkasella nämä kyllä hyytyvät, mutta siihen asti toimivat ihan hyvin. Oikeita kynttilöitä en uskalla kuistilla polttaa, ellen ole vahtimassa.
Kynnysmatotkin ovat vaihtuneet jouluisiin. Pitkään näitä säästelin, etteivät ole aivan ravassa joulun tullen. Meille tulee musta joulu :( Ulkona lähes kaikki lumi on sulanut ja jouluaaton ennuste näyttää tällä hetkellä räntäsadetta. Mutta minkäs tuolle mahtaa.

Vielä pitäisi leipoa saaristolaisleipiä, tehdä pieni siivous, tuoda kuusi sisään ja koristella sekä ottaa monstereiden joulukuva ennen joulua. Toivottavasti flunssa hellittäisi, että ehtisin ja jaksaisin kaiken tehdä! Joko muilla on jouluvalmistelut hyvällä mallilla?

7 kommenttia:

 1. täällä on hyvässä vauhdissa joulu!

  minulla myös flunssaa 23 päivään sairaslomailen joulun jälkeen taas töihin toivottavasti ennen sitä hellittää tämä...Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olisi vaan pikaflunssa, ja olisit jouluna kunnossa. Sitä on nyt niin kovasti liikkeellä. Kauniita kuvia, siellä on niin ihanan jouluista!
  Täällä vielä joitain hommia tekemättä, siivousta ja joululaatikoiden viimeistelyä, ja tietysti kinkun paisto, mutta aika hyvällä mallilla on hommat.
  Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tämä ihan niin pikaflunssa tainnut ollakaan :/

   Poista
 3. Meilläkin jo aika valmista jouluun. Ensimmäiset jouluvieraatkin saapuivat jo tänään ja huomenna mukavaa yhteistä puuhaamista. Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluista siellä!
  Jouluvalmistelut alkaa olemaan valmiina. Tänään siivoillaan ja huomenna vielä rosollin tekoa ym.
  Pikaista paranemista sinulle!❤️
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista