sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulunviettoa

Kinkkis onkin viettänyt muutaman päivän hiljaiseloa. On ollut kova kiire rentoutua :) Tänään juuri mietin, että parasta joululomassa on se, että voi nukkua puoli yhteentoista ja käydä heti puoliltapäivin päikkäreille :D

Jouluaatto sujui mukavissa merkeissä. Päivällä kävin molemmilla siskoilla sekä mummolla ja papalla, ja illaksi suuntasin äidille aatonviettoon. Äidillä meitä oli joulunvietossa minä, äiti, pikkusiskoni, kummitäti ja tietenkin viisi koiraa.Kävimme joulusaunassa ja söimme hyvin. Ruuan jälkeen oli lahjojen jakamisen vuoro, ja kuinkas ollakaan: Emma-koira päättikin, että tänä vuonna kaikki lahjat ovat sen, kävi lahjapinon keskelle makaamaan ja hyökki sieltä muiden lahjapinoa lähestyvien koirien kimppuun. Niin emmamaista käytöstä!


Lahjoista päätellen olin ollut erittäin kiltti tänä vuonna! Tässä vähän otoksia lahjasäkin sisällöstä:


 Muumimukikokoelmani sai täydennystä puuttuvista mukeista. Lisäksi sain Kastehelmi-sarjan lasit.


 Pukki selvästikin tiesi, että rakastan Bruce Springsteeniä! Vinyylikokoelma kasvoi Wrecking Ball-levyllä, ja kahvit nautitaankin ensi vuonna töissä Bruce-mukista.


 Tämä veitsi on niin veikeä! Kyllä nyt kelpaa pilkkoa lounassalaattia.


Pukki huolehti myös siitä, ettei tule jano.


 Suklaata tulikin lahjaksi mukavat 1,5 kiloa, näillä pärjää hetken!


 Pukki tiesi myös, että tykkään kynttilöistä ja lyhdyistä!

Lisäksi pukki toi lukemista, pyjaman , kosmetiikkaa ja tämän ihanan keinuhevoskuusenkoristeen:


Melkoinen lahjavuori tuli siis saatua. Lahjojen jakamisen jälkeen nautittiinkin jälkiruuasta, joka oli tänäkin vuonna tekemäni Marianne-jäädyke. Jostain syystä olin ostanut kermaa desin liian vähän, joten jäädyke oli vuokaan vähän liian pieni, eikä meinannut irrota. Ulkonäkö ei silmiä hivellyt :D Mutta maku oli mitä mainioin.


Joulupäivänä suuntasinkin jo sitten kuntosalille joulusuklaita sulattelemaan. Ja illalla oli vuorossa perinteinen joulupäivän baarireissu. Hämeenlinnan yöelämä ei pettänyt tälläkään kertaa, musiikki oli huonoa ja meno kamalaa, mutta onneksi kaverit olivat mahtavia! :) Tapaninpäivä sujuikin sitten pääosin leväten, ja miten ihanaa olikaan, kun illalla satoi sentin verran lunta! Maa juuri ja juuri pääosin muuttui valkeaksi, ja kuinka paljon valoisampaa onkaan heti!


Äiti olikin ehtinyt ostaa minulle joululahjaksi nämä samaiset punaiset tyynyt, jotka ostin itse juuri ennen joulua alennusmyynnistä. Hyvin äiti siis tyttärensä maun tuntee! No, nyt on neljä tyynyä, niiden joukkoon on Emmankin mielestä ihanaa kaivautua sohvalla.

Tänään nautitiinkin koirien kanssa auringonpaisteesta ulkona. Se vuoden pimein aika on nyt kuulkaa selätetty, nyt alkaa päivä pidentyä, ihanaa!! Minä olenkin ensi viikon vielä joululomalla, joten on ihanasti aikaa rentoutua ja ladata akkuja.

Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täydellistä joulun viettoa...lepoa ja huveja.Ihania kuvia.Ihana blogi täältä on saanu joulufiilistä jos ei muuten oo.Tätä tulee ikävä

    VastaaPoista
  2. Kivoja lahjoja olet saanut!
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista