sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Jouluinen rentoutumishetki

Nyt on se aika vuodesta, kun kiire painaa oikein tosissaan päälle, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joku saattaa miettiä, että mitä kiireitä yksinasuvalla sinkkunaisella voi muka olla? No, paljonkin! Näin joulun alla on paljon erilaisia pikkujouluja ja muita kinkereitä, kiireitä on koristeluiden, leipomusten ja lahjojen kanssa ja sitten on tietysti ihanaa ravata kaiken maailman joulumarkkinoillakin. Pakko olisi ehtiä kuntoilemaankiin, ja pidän kunnia-asiana sitä, että koirani saavat joka päivä riittävästi liikuntaa. Jos ne eivät ole väsyneitä illalla, en ole onnistunut :) Kiirettä siis pitää, mutta nautin tästä joulualusajasta niin paljon, että se on kaiken kiireen arvoista.

Eilen olikin sitten ihana Tallipihan joulu -retken (tästä tapahtumarikkaasta retkestä tulossa huomenna erikseen postaus) jälkeen rentoutua ihan rauhassa jalkakylvyn, suklaan ja glögin merkeissä. Sytyttelin kynttilöitä sekä ulos että sisään ja vain nautin rauhasta. Ihanaa!


Sain ystävältä pikkujoululahjaksi ihanan jouluisen jalkakylpyseoksen. Oli ihanaa upottaa jalat lämpöiseen jouluntuoksuiseen veteen ja nauttia samalla glögiä ja suklaata.

Lidlin Deluxe suklaanmakuinen glögi on ehdottomasti lemppariglögini! Olen ihan armoton suklaahiiri ja tuossa glögissä todellakin maistuu ihana suklaa. Alkoholia siinä on hyvin maltillisesti, 2,2, %.  
Glöginlämmitykseen testasin toiselta ystävältä lahjaksi saamaani suloista Muumimamma-kasaria. Muurlan emalituotteet ovat paitsi suloisia, myös käytännöllisen konepestäviä. Siis täydellinen kasari glöginlämmitykseen!
Tänään suuntaankin sitten eilisen illan vastapainoksi kuntosalille. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että kattila meni käyttöön ja blogiinkin:)! Tää sun blogi on niin ihanaa luettavaa! -Pilvi

    VastaaPoista