torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukirja

Aloin vihdoin tänä vuonna pitämään joulukirjaa. Sinne saa mukavasti kirjattua kaikki jouluun liittyvät jutut ja ideat.Omasta joulukirjastani löytyy listat joululahjoista, lähetettävistä korteista, omat joululahjatoiveet (joku kysyy niitä joka vuosi kuitenkin), ideat joulublogipostauksiin sekä viikonlopun pikkujoulujen ideat. Lisäksi olen kirjannut tänne ylös hyviä ideoita liittyen jouluun, ensi vuoden joulukortillekin on jo idea kirjattu ylös. Myös suosikkireseptit pysyvät tallessa joulukirjassa.
Myös viimevuotisen joulukortin prototyyppi pysyy hyvin tallessa joulukirjan välissä. Sitä on hauska sitten ihailla muutaman vuoden kuluttua.

Näppärästihän joulukirjaa pitäisi myös tietokoneella, mutta itse olen niin vanhanaikainen, että on mukava kirjata asioita käsin, ja leikata ja liimata perinteiseen tyyliin.

Onko teillä joulukirjoja käytössä? Mitä ne pitävät sisällään?

 

2 kommenttia:

  1. Ei ole joulukirjaa, mutta voisi olla kyllä aika hyvä idea :) Itsekin mielummin pidän ihan konkreettista kirjaa :) Toki sitten blogin puolellekin tallentuu jotain, mistä voi ottaa seuraavinakin jouluina inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, varmasti on ihanaa sitten ensi vuonna katsella, mitä kaikkea on blogiin joulusta postaillut :) Yhtä kivaa on varmasti sitten kaivaa joulukirja esiin :)

      Poista