perjantai 9. marraskuuta 2018

Jouluelokuva: Joulukalenteri (Netflix)

Netflixin tämän vuoden uutuusjoululeffa on sen omaa tuotantoa oleva Joulukalenteri (The Holiday Calendar). Elokuvan päähenkilö Abby on jumahtanut elämässään niin rakkauselämänsä kuin työnsä suhteen. Joulun alla Abby saa isoisältään lahjaksi joulukalenterin, ja pian Abby alkaakin epäillä, että kalenterilla on taikavoimia.

Elokuvan näyttelijät ovat keskinkertaisia, juoni on keskinkertainen ja loppu melko ennalta-arvattava. Kuitenkin elokuva on ihan okei joulunajan hömppäleffa, jonka katsoo kyllä kerran ihan mielellään. Antaisin tälle ehkäpä kaksi ja puoli joulutähteä viidestä - kannattaa katsoa, jos on aikaa ja tulee vastaan, mutta tämän takia ei Netflixiä kannata hommata tai uhrata tähän ilmaista kokeilukuukautta. Mutta - paljon huonompiakin jouluelokuvia on!

Jos päädyt katselemaan tämän, kaveriksi sopii mainiosti vaaleat piparit tai ultimaattinen joulumässy!



















Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kiitos elokuvasuosituksesta! Minäkin olen ehtinyt katsella tänä syksynä pari jouluelokuvaa Netflixistä: komedian Elf ja norjalaisen animaation Lumeton joulu. Tykkäsin molemmista :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elf on yksi parhaista jouluelokuvista ikinä! Lumetonta joulua en olekaan nähnyt, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. Juuri mietin, että kannattaako tuo uutuus katsastaa. Taitaa arviosi perusteella päätyä katselulistalle, juokin alla kun menee vähän hömpämpikin leffa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä enemmän Netflixin tarjontaa katsastaa, sitä paremmalta tämä alkaa vaikuttaa. Ihan uskomatonta kuraa siellä nyt joululeffoissa :D Kehtasivatkin poistaa Grinchin ja laittaa kaiken maailman surkeita joululeffoja tilalle....

      Poista