perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiainen

Joka vuosi se joulu loppuu, ja aina se tuntuu haikealta. Yleensä olen aina loppiaisena pakannut joulun varastoon odottamaan seuraavaa joulua, mutta tänään on ollut niin kylmä, etten ole halunnut mennä kylmään varastoon kaivamaan koristelaatikoita tai nakata kuusta ulos.


Meillä siis nautitaan joulukuusesta vielä huomiseen :) Jotain jouluisia tekstiilejä olen jo vaihdellut keväisempiin, mutta mm. jouluverhot ovat vielä paikoillaan, sillä kävin tänään ostamassa verhokangasta ja päätin, että nuo jouluverhot saavat olla ikkunassa siihen asti, että saan ommeltua uudet verhot.


Käytiin tänään siskon kanssa Ideaparkissa, ja sieltä ostin alennusmyynnistä uudet, vähän vähemmän jouluiset, mutta kuitenkin mielestäni talviset, tyynynpäälliset.



Pitäähän sitä Rinsessa Emmalla olla kunnon bling bling -tyynyt!

Ideaparkista tarttui vielä mukaan yksi ihana jouluvalo. Tää tonttu oli vaan niin ruman söpö, että oli pakko ostaa!




Ruokailuhuoneeseen virittelin sen senkin päälle, enkä sitä raaski ihan vielä laittaa joulusäilöön. Ilahduttakoon tuossa vielä hetken!

Nyt on aika kiittää kaikkia Kinkkiksen lukijoita tästä joulusta ja toivoa, että liitytte taas ensi vuonna seuraan. Kinkkis palaa tositoimiin taas syys-lokakuussa, ja päivittyy tässä välilläkin kyllä, jos jotain jouluista tulee tehtyä. Jos tulee Kinkkistä ikävä, saatte vähän helpotusta lukemalla Kinkkiksen sisarblogia Sinkkistä (klik!), jossa on muuten parhaillaan käynnissä arvonta yksivuotissynttäreiden kunniaksi.


Suuri kiitos kaikille kuluneesta joulusta!

3 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi myös! Kyllä haikeelta tuntuu, ei voi mitään. Mutta nyt voi alkaa taas kirppiksillä pitää joulututkaa päällä, ja tehdä hyviä löytöjä :) Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin :) ei muuta kuin uutta joulua odottelemaan!

      Poista
  2. Kivoja ostoksia!
    Ehdottamasti seuraan joulublogiasi taas syksyllä.
    Ja muutenkin, jos päivität sitä aikasemmin.😀
    Kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista