torstai 6. lokakuuta 2016

Jouluisia kirpparilöytöjä, vol. 4

Jälleen on tullut kierreltyä kirppareilla, ja löytyikin muutama ihana joulujuttu!7 kappaletta joululehtiä hintaan 50 senttiä kappaleelta. Kassalla myyjä totesi hymyssäsuin, että jouluun valmistautuminen on näköjään alkanut. En kehdannut sanoa, että voi kuule, se on alkanut jo aikoja sitten! :)

Mutta sitten tämä varsinainen ihanuus:


Ihana, ihana kärpässienikynttilänjalka!


Se on niin ihana! Kotona muistin, että hitsi, mullahan on varastossa jossain joskus kirpparilta ostamani sienipallin jalkaosa. Kaivoin sen esiin, ja voilá!


Sehän sopi siihen melkein kuin nakutettu!Näin kasvoi mun kärpässienikokoelmani taasen!

Ihanan kärpässienekästä loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä taas!

  Nuo kolme ylintä lehteä minulla ainakin on.
  En ole varma onko minulla noita muita.
  Ihania joululehtiä. Pitäis varmaan kaivella esiin ja alkaa lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo Maalla-lehti on ihan uusi tuttavuus. Kaikkien Aikojen Joulua multa löytyy muutama numero, mutta se ei kyllä kuulu suosikkeihini. Tuolla hinnalla raaskin kuitenkin ostaa :)

   Poista
 2. Mä en oo löytänyt pitkään aikaan kirpparilta mitään jouluista. Viime vuonna löysin ihan tajuttomasti erilaisia joululehtiä ja muun muassa paljon noita Kaikkien aikojen joulu -lehtiä. Nyt ei yksinkertaisesti mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuristahan se on kiinni, että osuuko oikeaan aikaan oikeaan paikkaan :) Mutta vielä sinäkin ehdit onneksi, onhan siihen jouluun vielä vähän aikaa kuitenkin ;)

   Poista
 3. Hyviä löytöjä! Maalla-lehti on mun suosikkeja, varsinkin siis joulunumero. Onpa tuo sun kärpässienikokoelma hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en ole vieläkään ehtinyt noiden joululehtien kimppuun, iik...

   Poista