tiistai 13. syyskuuta 2016

Jouluelokuva: Joulutarina

Joulutarina on koko perheen kotimainen jouluelokuva vuodelta 2007.  Elokuva kertoo tarinan perheensä menettäneestä Nikolas-pojasta, joka elää orpona lappilaisessa kylässä kyläläisten ottopoikana. Lopulta Nikolas päätyy erakoituneen puusepän Iisakin hoiviin, ja Iisakin hoivissa hänestä varttuu maailman tunnetuin ja rakastetuin henkilö - Joulupukki.


Olen varmaan ainoa ihminen, joka ei tähän elokuvaan rakastunut, niin paljon olen tästä kuullut hehkutusta. Oli tämä aivan katsottava kyllä ja en huonoksi sanoisi, mutta en kyllä erityisen hyväksikään. Maisemat tässä olivat kyllä aivan ihania, mutta jotenkin fiilis jäi vähän latteaksi. Ihan katsomisen arvoinen elokuva kyllä, mutta toiste tuskin jaksan katsoa.

Olen vihdoin siirtynyt nykyaikaan ja hommannut Netflixin! Niinpä nyt tuleekin kiire katsoa Netflixistä jouluelokuvat, sillä viime vuonna ainakin kuulemma kävi niin harmillisesti, että kesällä ja syksyllä sieltä löytyi paljonkin jouluelokuvia, mutta joulun lähestyessä ne hävisivät sieltä. En tiedä mikä logiikka tässä on, mutta näin kuulemma kävi. Onneksi itseltä löytyy sitten DVD:llä joululeffoja joista voi sitten nauttia joulun läheisyydessä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Käytiin silloin elokuvissa tämä katsomassa.
  Ei ollut mielestäni mikään ihmeellinen. Eikä niin jouluinen.
  Kauniit maisemat oli elokuvassa.

  Meilläkin on taas Netflix käytössä. Välillä oli Viaplay.
  Täytyykin tutkailla mitä jouluelokuvia siellä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samanlaiset ajatukset tästä elokuvasta. Mutta on niitä huonompiakin nähty :)

   Ei tuolla Netflixissä mitenkään hirveän paljon noita jouluelokuvia ole, mutta jotain kuitenkin.

   Poista
 2. Olen nähnyt, ja tykkäsin. Kirjan haluaisin lukea myös.

  Mua kiinnostaa kovasti tuo Netflix. Meillä näkyy kyllä C Moren joululeffat, mutta Netflixillä on varmaan enemmän? Aika ihmeellistä, että ne häviää ennen joulua pois.

  Mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä Netflixissä mitenkään megalomaanisesti noita jouluelokuvia ole, että en välttämättä pelkästään niiden takia Netflixiä hankkisi. Mutta siellähän on se ilmainen kokeilukuukausi, että jos et ole sitä vielä käyttänyt, niin sehän kannattaa käyttää jouluelokuvien katsomiseen :)

   Poista