tiistai 16. elokuuta 2016

Jouluelokuva: Skipataan joulu - Christmas with the Kranks

Odotukset tälle elokuvalle olivat suuret, sillä tässä oli mukana nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Jamie Lee Curtis ja Dan Aykroyd. Kyseessä oli komedia Luther ja Nora Krankista, joiden tytär lentää pesästä, ja kun ei ole enää kotona lasta, jolle joulua laittaa, päättävät Krankit skipata joulun kokonaan ja karata loistoristeilylle. Naapurit eivät ole tästä lainkaan mielissään.


Piinaavien naapureiden lisäksi Krankit kohtaavat vielä suuren haasteen: tytär Blair päättääkin tulla jouluksi kotiin uuden poikaystävänsä kanssa. Krankeilla on 12 tuntia aikaa järjestää Blairille täydellinen joulu.

Tämän elokuvan komedia oli parhaimmillaankin vain valjua ja näyttelijätkään eivät vakuuttaneet rooleissaan. Usein juoneltaan surkean jouluelokuvan voi pelastaa elokuvasta välittyvä ihana joulun tunnelma, mutta sekin puuttui tästä tyystin. Tämä elokuva oli siis suuri pettymys eikä saanut ainakaan minua joulumielelle. 

Ostin tämän elokuvan kirpputorilta ja luulen, että sinne sen laitan eteenpäinkin :D


Monstereilla on vaan lahjat mielessä, kun puhutaan joulusta :)

Jos tiedät jonkun hyvän jouluelokuvan, saa ilmiantaa kommenttikenttään!

4 kommenttia:

 1. En ole varma olenko nähnyt tuon leffan.
  Kuulostaa ainakin tutulta.
  Itse tykkään: Yksin kotona 1
  Ja Mitä tapahtui joulupukille 1
  Yleensä ensimmäiset osat on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin kotona 1 ja 2 on mun lempparijoululeffoja! Tuota mitä tapahtui Joulupukille en olekaan nähnyt, täytyy laittaa se must see -listalle :)

   Poista
 2. Olen nähnyt tämän pari kertaa, ja tykkään siitä. Hm. mitäköhän osaisin suositella... Yksi aika kiva ja erilainen on Joulustoori, joka ehkä on suunnattu lapsille, mutta upposi minuun täysin. Tykkään myös elokuvista Rakkautta vain ja Perheen jalokivi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihmisillä on erilaisia makuja :D Rakkautta vain olen nähnyt ja siitä tykkäsinkin. Perheen jalokivikin on tainnut tulla telkasta useamman kerran, ihan ok sekin :)

   Poista