torstai 28. huhtikuuta 2016

Lisää jouluisia kirppislöytöjä

Lupasin Sinkkiksen puolella, että kerron täällä joulublogissa tarkemmin viikonloppuna tekemistäni jouluisista kirpparilöydöistä. Viime lauantain kirppisreissu oli erittäin antoisa, mutta enimmäkseen tarttui mukaan joulujuttuja. 


Tonttuverhoja alkaa nyt olla enemmän kuin laki sallii, mutta pakkohan tämä oli kymmenellä sentillä ostaa.... Niin söpö!


Pienestä tonttuliinasta köyhdyin peräti kaksikymmentä senttiä.


Joulumusiikkiakin löytyi. Tuo ihana joululauluvihkonen on muuten painettu samana vuonna kuin taloni on valmistunut, eli 1956.


Olisin halunnut laittaa tuosta joululauluvihkosesta tällaisen lisäkuvan, mutta Blogger kääntää sen nurin päin, vaikka kuva on oikein päin koneella, enkä saa tätä käännettyä millään! Olisko kenelläkään vinkkiä tähän? Näin käy aina silloin tällöin :(


Nämä ihanat joulukoristeet maksoivat 50 senttiä.


Tällaisen kasan joulupalloja ja muita koristeita sai hintaan 1,10 e. 


Toisesta pussista paljastui näin ihana koriste. Periaatteessahan tuo kävisi värien puolesta muuhunkin kuin joulukoristeluun, esimerkiksi vappukoristeluun!


Näin ihania palloja löytyi noista pusseista. Näissä vanhan ajan palloissa vaan on sitä jotakin! Violetit taitavat olla uudistuotantoa, mutta nättejä nekin.

Siinä kaikki kirppislöydöt tällä erää. Palaan joulutunnelmiin taas kun sltä tuntuu :)

1 kommentti:

  1. Onnistuit kyllä tekemään tosi kivat ja edulliset löydöt! Kävin myös eilen kierroksella, ja löysin vanhoja Joulu Aku Ankkoja, joita kerään, mutta muuta joulutavaraa oli nihkeästi. Jospa sitä alkaisi olemaan enemmän kun joulua kohti mennään :)

    VastaaPoista