torstai 28. huhtikuuta 2016

Lisää jouluisia kirppislöytöjä

Lupasin Sinkkiksen puolella, että kerron täällä joulublogissa tarkemmin viikonloppuna tekemistäni jouluisista kirpparilöydöistä. Viime lauantain kirppisreissu oli erittäin antoisa, mutta enimmäkseen tarttui mukaan joulujuttuja. 


Tonttuverhoja alkaa nyt olla enemmän kuin laki sallii, mutta pakkohan tämä oli kymmenellä sentillä ostaa.... Niin söpö!


Pienestä tonttuliinasta köyhdyin peräti kaksikymmentä senttiä.


Joulumusiikkiakin löytyi. Tuo ihana joululauluvihkonen on muuten painettu samana vuonna kuin taloni on valmistunut, eli 1956.


Olisin halunnut laittaa tuosta joululauluvihkosesta tällaisen lisäkuvan, mutta Blogger kääntää sen nurin päin, vaikka kuva on oikein päin koneella, enkä saa tätä käännettyä millään! Olisko kenelläkään vinkkiä tähän? Näin käy aina silloin tällöin :(


Nämä ihanat joulukoristeet maksoivat 50 senttiä.


Tällaisen kasan joulupalloja ja muita koristeita sai hintaan 1,10 e. 


Toisesta pussista paljastui näin ihana koriste. Periaatteessahan tuo kävisi värien puolesta muuhunkin kuin joulukoristeluun, esimerkiksi vappukoristeluun!


Näin ihania palloja löytyi noista pusseista. Näissä vanhan ajan palloissa vaan on sitä jotakin! Violetit taitavat olla uudistuotantoa, mutta nättejä nekin.

Siinä kaikki kirppislöydöt tällä erää. Palaan joulutunnelmiin taas kun sltä tuntuu :)

torstai 21. huhtikuuta 2016

Jouluisia alelöytöjä

Vielä näin huhtikuussakin voi alemyynneistä löytää joulujuttuja, ja parasta on se, että tähän aikaan vuodesta ne ovat jo todella edullisia!

Hämeenlinnan Prismasta löysin löytökorista taalainmaanhevosaiheisia joulutekstiilejä. Olin ihaillut näitä jo ennen joulua, mutten raaskinut ostaa. Nyt raaskin, kun hinnasta sai pois -70 %, eli kummallekin jäi hintaa alle 3 euroa.



Kaitaliinalle ei varsinaisesti ollut tarvetta, mutta ostin kumminkin ;) Siitähän voi vaikka väkertää jotakin muuta.

 

Patakinnas tuli oikein tarpeeseenkin. Ennestään löytyi yksi jouluaiheinen, mutta käteväähän niitä on kaksi olla olemassa.

Ihanaa huhtikuun jatkoa kaikille!

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Jouluisia kirppislöytöjä

Kinkkiksessä on joulu jälleen mielessä! Tarkoitus oli pitää hiljaiseloa tuohon lokakuulle asti, kunnes päivät alkavat taas lyhentyä ja pimetä ja on kiva aloittaa joulufiilistely. Mutta, kuinkas ollakaan, olen tehnyt nyt niin ihania jouluisia kirppislöytöjä, että halusin tulla jakamaan ne muiden jouluhullujen kanssa :)


Nämä ihanat tonttuverhot tarttuivat mukaan viime lauantaina peräti eurolla. Kaksi pientä kappaa ja yksi isompi. Nuo tontut vaan olivat niin sympaattisia, että oli pakko saada nämä!


Tällä essulla oli hinta peräti 20 senttiä. Rakastuin noihin vanhan ajan tonttuihin!

 
Ostin myös nämä jouluiset kaitaliinat, kaksi pienempää ja yhden isomman. Tarkoitus olisi ommella näistä lahjapusseja jouluksi, samaan tyyliin kuin täällä: http://jenninkinkkuelamaa.blogspot.fi/2015/12/ekologista-joulua.html



 Mukaan on myös tarttunut pari jouluelokuvaa. En ole näitä vielä katsonut, yritän malttaa säästää vähän lähemmäksi joulua :)

Ulkona paistaa parhaillaan aurinko ja siellä on mitä ihanin kevätpäivä. Joten enköhän minäkin käännä jälleen katseeni kevääseen ja tulevaan kesään ja palaan joulujuttuihin jahka siltä tuntuu. Ihanaa kevättä kaikille!